7 gedachten over “Storm, koek, zweepjes, bloempotten en theezakjes

  1. Leuke beurs geweest dus zo te lezen aan je verhaaltje. Echt jammer dat ik op het aller laatste moment toch niet kon komen. Alles stond al wel kant en klaar gepakt voor deze beurs, maar de dieren gingen dit keer voor.

  2. Ik hoorde al dat je niet kon komen en gisteravond las ik op FB wat de reden was, maar hoe is het nu met moeder geit? Ik zou er zelf ook niet aan moeten denken om weg te gaan als er iets met mijn hondje zou zijn, die zou ook ten alle tijde voorgaan.

  3. Leuk stukje Maria wat je hebt geschreven over de beurs in Zaandam en vind het fijn dat jullie het een gezellige beurs vinden des temeer een reden om ermee door te gaan (als het mogelijk is natuurlijk)
    Heb nog wel even aan jullie gedacht vanwege het weer.

  4. Dierenarts is net weer geweest. Heeft weer oppep middelen toegediend, maar ze is nog steeds heel zwak, kan niet staan. Maar verder kijkt ze wel heel allert rond. Dus hopen dat het met haar in ieder geval de goede kant opgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *