Zaandam

Het wordt weer eens tijd om een beurs te bezoeken, nieuwe zakjes scoren, de laatste nieuwtjes op theezakjes gebied horen en uiteraard bijkletsen met al die mensen die ik ondertussen al jaren ken.

Alleen is het wel erg jammer dat ik de laatste tijd zo weinig tijd bezit om de ruilbakken op orde te houden en dat er nog veel materiaal is wat ik moet  verwerken. Nu weet ik wel redelijk goed wat er allemaal in voorraad is en verwerkt moet worden, maar het is natuurlijk vele malen leuker om alles weg gewerkt te hebben en precies te weten wat er nog niet is. Maar het is niet anders, mijn dagen bevatten maar 24 uur waarvan ik er een groot aantal werk voor mijn werkgever, thuis de nodige uurtjes in eten koken, poetsen en tuinieren steek, mijn sociaal leven op pijl moet houden, er ook nog wel een boodschappen gedaan moeten worden en ik heel soms ook nog wel eens op de bank wil ploffen en niets meer doe. Oja en probeer ook elke dag tot nog tot 7 uur slaap te komen. Dus de tijd die er overblijft om in de theezakjes te stoppen is heel erg weinig en moet ook nog eens gedeeld worden met mijn andere hobby, lezen. Maar dat is nu ook net weer het leuke van ene hobby, niets moet, ik doe het alleen wanneer ik tijd en zin bezit. Niemand die met dwingt om elke dag in de theezakjes te gaan werken, want dat zou het gelijk geen hobby meer zijn, maar een verplichting of obsessie. Maar morgen gaat het weer eens gebeuren, ik ga naar een beurs en probeer vandaag veel leuke materiaal in de ruilbakken te stoppen, zodat er weer lekker geruild kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 3 =