Wonen&Co de beurs

Jaren ben ik intensief betrokken geweest bij de Woonbeurs in Groningen namens Dagblad van het Noorden. Heerlijke tijd en altijd een week van keihard werken, veel te lange dagen maar je kreeg er een ontzettende kick van en vermoeidheid kwam in het woordenboek niet voor. Nadat ik intern op een andere baan heb gesolliciteerd bij de krant, was mijn belangstelling toch iets verminderd voor de beurs. Ben er zelfs enkele jaren niet geweest. Maar gisteravond toch maar weer eens na de beurs.

Aan alles was te merken dat we aan de vooravond van Pasen staan, kippen in allerlei vormen en formaten. Kleine van gips, kippen voor in de boom van blik en design kippen van glas.

Geweldig mooie boxspring, jammer dat er alleen geen trapje bij werd geleverd of moet ik een aanloop nemen om er op te komen? Nee deze was toch wel erg hoog. Uiteraard Pip en Blond, Wiebe van der Zee, Q&S en nog een aantal oude bekenden waaronder ook de Tupper dames. Wel opletten of ze alles in het tasje doen José!

Maar een goeie beurs moet natuurlijk ook worden afgesloten met een drankje. Dat doen we dan maar bij een heel leuk karretje met thee en koffie. En jullie raden het natuurlijk al, dit sluiten we af met nieuwe theezakjes. Ach en wat een schat van een eigenaar, we mochten van elk zakje dus 1 meenemen. Super, daar houden we dus van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − een =