Het moet niet gekker worden

Wat is thee? Volgens Wikipedia: Thee is een warme drank gemaakt van de gedroogde bladeren van de theeplant camellia sinensis. De naam thee komt waarschijnlijk uit het Chinese dialect Minnanyu.

Maar wij kennen ondertussen vele varianten. de eerst geplukte thee, de 2de oogst, thee hoog uit de bergen en ga zo maar door. Dan doen we er nog een vleugje citroen of ander fruit, specerijen of nog erger, wat geur, kleur en smaakstoffen bij en hup klaar is kees, weer minimaal 10 smaken thee erbij.

Dan doen we kruiden in een zakje, voor elke kwaal wel een apart kruid natuurlijk, vooral de Duitsers zijn er dol op. Iets voor Magen, Nerven, Hals und Darmen. Overal heeft men een zakje voor en dat allemaal met de naam thee.

Wordt het wat minder met de sex, voor zowel man als vrouw, geen probleem neem er een passend kop thee voor en de pannen rammelen weer van het dak. Gaat het ook nog eens mis, zwangerschapsthee is er van diverse merken. Mocht je het nog niet weten, vanaf 2 weken is er ook al een babythee voor als de kleine geboren is.

Kun je de stress niet meer aan, thee met paddo’s of cannabis, gewoon verkrijgbaar. Heeft dit alles nog iets met thee te maken, geen flauw idee, merendeel is niet te drinken. En dan hebben we het nog niet eens over de zure rode theesmaakjes uit het Oostblok. Warme cassis zonder prik.

Maar vandaag werd me wel een heel bijzonder zakje te ruil aangeboden. wist dat er een aantal nieuwe Pickwick smaken op de markt waren, maar dit slaat toch wel alles THEE MET KOMKOMMER.

En dan kom ik weer terug bij het begin, volgende Wikipedia bestaat een komkommer uit 94% water. Begrijp ik het dan goed, bestaat de Groene Thee met Komkommer, gewoon uit Groene Thee met Water?


3 thoughts on “Het moet niet gekker worden

  1. Inderdaad een leuk geschreven artikeltje. Maar het kan nog erger hoor. Er is ook bieten thee, broccoli thee, worteltjes thee, spinazie thee en tomaten thee. En allemaal in envelopjes!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =