Pickwick

Weinig tijd, dus wat ga je doen? Een aantal Pickwick zakjes opruimen. Allemaal zakjes uit Hongarije en met een extra cijfer aan de linkerkant. Ondertussen heb ik van de cirkel zakjes uit Hongarije van elke smaak minimaal 1 zakje. Volgens mij is het ook bijna onmogelijk om al deze nummers compleet te krijgen. Maar dat terzijde. Ondertussen hebben ook de Pickwick zakjes in Nederland aan de linkerkant een extra nummer van 01 tot en met 16. Ook deze heb ik niet compleet maar wellicht dat me dit nog wel eens gaat lukken, in de grote aantallen zakjes die ik oa van Marchien, Johan, Ypie en vele andere krijg de komende jaren maar goed kijken, welke ik allemaal nog mis. En dat zijn er heel erg veel. Maar ook hier dacht ik dat ik van elke serie er wel 1 bezat. Nee dus! Aangezien ik nooit thee in Nederland koop, weet ik ook niet echt wat er op de markt is. Nou dat zijn dan heel veel nieuwe Pickwick zakjes met wervelende teksten, Goede Morgen, Ontspanning, Slaap Lekker. Maar ook English Breakfast, Ceylon en Earl Grey zijn veranderd, ik zie een UTZ logo. Dus verzamelaars, denk niet “met haar kan ik niet ruilen, zij is te groot”, kom maar op met de scans van de Pickwick zakjes. We kunnen vast wel ruilen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 − een =