Theezakjesdag???? Nee schoonmaakdag!

Bereikbaar zijn voor het werk, dus niet de deur uit en thuis een leuke bezigheid zoeken. Voor mij geen probleem, kan uren lezen en kan natuurlijk ook in de theezakjes duiken. Er liggen hier nog honderden misschien wel duizenden die verwerkt moeten worden. Alleen ontbreekt het natuurlijk ook wel eens aan zin om achter de pc te gaan zitten. Nu is naar buiten gaan geen optie, de fuchsia’s staan nog binnen, in de tuin is weinig tot niets te doen, terras is gisteren nog geveegd. Dus wat gaan we doen. 

Nee geen theezakjes we gaan vandaag alle dubbelen die er zijn en dat zijn er heel erg veel, bakken en bakken vol, naar de zolder brengen. Ik ga mijn theekamer veranderen, de dubbelen gaan hier weg. Langzamerhand kan ik me amper bewegen, overal staan kratten, schoenendozen, tassen en natuurlijk de ruilbakken. Ik ga alles naar de zolder brengen. Daar is ruimte genoeg, heb er een bureau staan, kan er dus gewoon bij gaan zitten wanneer ik het bij elkaar moet zoeken. Alles wat daar staat, staat op scan en kan dus geruild worden.
De eenlingen in mappen blijven beneden, dat wisselt me te vaak. 

Ondertussen is het 2 uur geworden, aangezien er maar 1 probleem was op het werk waar mijn hulp voor werd ingeroepen, heb ik heerlijk kunnen door werken, de ramen zijn gelijk ook even schoongemaakt. Alles staat weer netjes en overzichtelijk. We kunnen weer verder met ruilen, sorteren, scannen en verzamelen. Dit werkt weer zeer prettig. Maar ook een besluit genomen, al weet ik natuurlijk niet of ik me daar aan kan houden. Ik ga het komende jaar eens wat minder de grens over voor theezakjes, laat ik eerst maar eens zorgen dat ik een groot deel van de dubbelen de deur uit krijg. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 16 =