Nestlé op Catawiki

De afgelopen dagen was een medeverzamelaar bezig om series van de allermooiste theezakjes op Catawiki te plaatsen. Gelukkig ben in ook in het bezit van een groot aantal van deze zakjes. Misschien heb ook nog wel eens gedacht dat ik dit bijna compleet had, maar niets is minder waar. Ik zie dus bij Marjatea weer heel andere zakjes voorbij komen, sommige met witte zijkantjes, welke ik volledig in 1 kleur bezit, maar ook zakjes welke ik weer volledig in 1 kleur bezit en zij weer met witte zijkantjes. Gekleurde voorkanten, ik heb ze dan weer zonder, achterkanten idem dito.
Bij veel zakjes denk ik dan nog wel, ach ooit komen ze wel in mijn verzameling, maar dat heb ik bij deze zakjes dus allerminst. Verwacht niet dat ik dit ooit compleet krijg, misschien dat er nog eens 1 of 2 zakjes bijkomen, maar daar zal het hoogstwaarschijnlijk bij blijven.

Mocht er toch ooit eens iemand zijn, die mij aan een aantal kan helpen, dan zal ik blij zijn, dan zal ik heel blij zijn. Maar misschien ben ik nog blijer als er ooit weer eens zo´n mooie serie in de winkel komt, dus Nestlé wees eens aardig voor ons verzamelaars en kom nog eens op de markt met zoiets moois.

2 thoughts on “Nestlé op Catawiki

  1. Jaa ik zag het, wat veel verschillende soorten van één smaak he…
    En trouwens wat leuk dat Marjoke nu ook op CW is begonnen ipv Colnect.
    Hoop ook minstens een van deze zakjes in mijn collectie te mogen toevoegen, heb er nog geen een geloof ik.
    Groetjes, Rensina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 4 =