Reactie op een blog uit 2012

Wanneer iemand reageert op een blog dan krijg ik daar uiteraard een melding van. Zo ook vanmorgen. Nieuwsgierig als ik ben, gelijk even kijken wie reageert en waarop er een reactie is. Hee dit is leuk, dit is iemand die mijn hele blog doorspit en reageert op een blog uit 2012. Wat grappig, iemand die alles verzamelt rondom thee, dus theezakjes, theeverpakkingen, theepotten, thee-eieren en er zelfs mee exposeert. 

Eigenlijk dus gewoon iemand die doet, wat ik zo graag zou willen, mijn droom achterna gaan en een theeschenkerij beginnen in combinatie met het veel groter aanpakken van mijn verzameling. Dus ook theepotten kunnen toevoegen, blikjes, doosjes, eieren ach gewoon alles op het gebied van thee. En dan de thee serveren in die mooie oude serviezen welke ik zo nu en dan in de Kringloopwinkel zie staan, laatst op een zolder bij Alie en Hendrik en die ik zelf van mijn overleden ouders in de kast heb staan. Ieder mens heeft dromen en die moet je ook zeer zeker hebben. Maar wat zou ik dat graag willen doen. Dus kom maar op Staatsloterij, jou heb ik als eerste nodig en dan maar eens opzoek naar een mooie Oldambsterboerderij.  


Of ga ik het verhaal omdraaien en niet wachten op de Staatsloterij en ga ik hulp in roepen van Yvonne Jaspers en kunnen we een nieuw zondagavond vullend programma maken, “Vrouw Zoekt Boerderij”, maar wat ga ik dan doen als boer Geert reageert en hij wil voelen en ruiken? Nee laten we dat toch maar niet doen, ik droom gewoon lekker verder. 

3 thoughts on “Reactie op een blog uit 2012

  1. Nou ik ziet eerlijk gezegd niet te wachten op een man als Geert, volgens mij ben ik dan alleen nog geschikt voor soep koken, aardappels schillen, boerenkool snijden en wat voel en ruik werk. Hahahaha, gaan we niet doen Anoniem, je moet met een betere partij komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 7 =