Persgroep, griep en T-Post

Ziek zijn kwam dus even heel slecht uit, maar ja, half Nederland ligt met buikgriep plat, dus waarom zou het mij voorbij gaan. Gelukkig ben ik redelijk snel weer op de been en begint het eten me weer toe te lachen.

Maar het kwam natuurlijk heel slecht uit. As maandag gaan we los, dan bezorgen 3500 bezorgers in Noord-Nederland naast onze eigen 3 titels en de Telegraaf, voortaan ook de kranten van de Persgroep. En daar moesten de afgelopen dagen nog de laatste puntjes op de i worden gezet. Her en der zat toch nog een van mijn wederverkopers in een verkeerde wijk en moest omgezet worden. Dus van verveling was geen sprake. Maar dan ineens knap je af, loop je in de nacht tientallen keren de trap af en moet je dus bellen dat je er niet bij bent. Gelukkig kon ik in de loop van de dag nog wel 3 wederverkopers aanpassen en tussendoor zelfs nog een nieuwe inboeken zodat hij ook vanaf maandag wederverkoper is van de krant. 

Dan is het zaterdag, weinig tijd voor privé dingen, want de T-Post moet af, verhalen van Johan, Klari, Ria, Linda, Marja, Jonas en nog veel meer mensen moeten bewerkt worden tot een geheel. Wat overleg met Joke, afwachten of hij wel een redelijke dikte krijgt. Maar het gaat weer als een speer, weer veel materiaal gekregen, leuke advertentie van Gerda, artikel van Michéle, ach het stroomt gewoon weer onze kant op. Dus even weinig theezakjes, nu even aandacht voor ons blad en dan………..misschien nog even wat scannen want er wachten een aantal verzamelaars op mijn mail.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + acht =