Ypie bedankt

Elke week komen er hier wel theezakjes binnen. Maar merendeel zijn dan toch vaak de bekende Pickwick, Albert Heijn of Jumbo zakjes. Deze worden vaak opzij gelegd om  later door te spitten om te kijken of er nieuwe of verschillen tussen zitten. Afgelopen maandag kreeg ik weer een plastic zakje vol allerlei zakjes, wat Pickwick, Kruidvat en nog wat spul. Vandaag maar eens bekeken of er iets nog wat nieuws tussen zit.
En dat is dus het geval, een Pickwick met een nummer linksboven wat ik nog niet bezat, ben daar ook niet echt mee bezig, zie wel wat er op mijn pad komt maar om nu te zeggen dat dit mega verschillen zijn, nee eigenlijk niet. Maar zie ik er eentje met een ander nummer, dat wordt hij natuurlijk wel aan de verzameling toegevoegd. Er zat nog meer in de nieuwe aanwinsten en wel een Higher Living welke ik nog niet bezat. Och en wat kun je dan blij zijn, gewoon tussen een vrachtje alledaagse zakjes zo maar 2 nieuwe die in de verzameling kunnen. Kan dan ook alleen maar zeggen, Ypie ik ben heel blij met je. Bedankt voor weer een aanvulling op mijn verzameling.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − acht =