Heimbs

Soms kom je zakjes tegen, welke je in eerste instantie maar aan de kant legt omdat je niet weet wat je er mee moet. Vandaag kwam ik ze weer tegen en toch maar het besluit genomen om ze op Catawiki te plaatsen. Wat is er namelijk aan de hand, ik heb een aantal zakjes die bijna gelijk zijn. De zakjes van vandaag bestaan uit alleen een kartonnetje en rechtstreeks daar aan vast zit het buideltje met thee. De zakjes zijn oa. verkrijgbaar in Duitse wegrestaurants en staan los in een bijbehorende display. Maar de zelfde kartonnetjes zijn ook verkrijgbaar maar verpakt in een plastic zakje. Al met al was het dus moeilijk om te bepalen wat doe ik hier mee, hoe verwerk ik dit op Catawiki. Nou simpel, ik heb ze er gewoon opgezet. Gelukkig stonden er ook al een aantal kartonnetjes op, alleen heeft men daar alleen het kartonnetje van gescand en zelf bewaar ik dit inclusief buideltje, zodat duidelijk te zien is, hoe dit gebruikt kan worden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + 3 =