Thee Beurzen Tips

Onbekende zakjes

Sinds enige tijd zet ik regelmatig onbekende zakjes op Facebook in de groep Teabags Collectors. In bijna alle gevallen krijg ik wel ergens een reactie vandaan en kan het zakje op de juiste plaats in de verzameling komen te zitten. Maar er blijven ook zakjes te boek staan als onbekend en zakken dan zover weg op Facebook dat ik er ook geen enkele reactie meer op kan verwachten. Vandaar dat ik 9 zakjes in de kolom aan de rechter zijkant heb geplaatst onder de naam Onbekend/Unknown. Misschien is er  toch nog eens iemand die me kan helpen. Bekijk ze maar eens en wil je reageren dat kan heel simpel door onderaan de pagina een vermelding te maken.


Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + vijf =