Ineke bedankt

Meer dan 40 000 verschillende theezakjes van over de gehele wereld, zoals ik al vaker heb verteld, dit kun je niet in je eentje bereiken. Deze theezakjes krijg je via kopen, ruilen en een groot netwerk van mensen die zo nu en dan mijn voorzien van de mooiste zakjes. Vandaag was weer zo’n dag dat ik thuis kwam en weer een aantal enveloppen zag liggen. Joepie altijd leuk. Maar een was wel weer erg leuk, dit was de envelop van Ineke. Een oude schoolvriendin die ik sinds eind jaren 70 niet meer had gezien en die ik afgelopen zomer weer heb ontmoet op de reünie van de Middelbare School. Naderhand hebben we elkaar al weer gezien en gesproken op een High Tea en er komt vast nog veel vaker een vervolg.

Vandaag was er dus een envelop met 3 zakjes, 2 nieuwe Equal Exchange, ondanks dat ik al diverse zakjes van dit merk ik mijn verzameling had, waren deze weer nieuw en een heel leuk klein gevuld Sea Dyke zakje.
Echt een mini kopie van de zakjes losse thee die je her en der wel eens tegenkomt. Gelijk even kijken op Catawiki en nee hoor, hij staat er nog niet op. Dus een uniek zakje wat sinds vandaag dus weer in mijn verzameling zit. Ineke hardstikke bedankt.


Scan is misschien van iets mindere kwaliteit maar ik wil het zakje niet leeghalen, dat is toch zonde en dit gaat dus compleet de verzameling in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × een =