Fantastisch begin van kerst 2014

Gisteravond ben ik naar een Kerstconcert geweest van de 3Js, Voor mij staat hun muziek op een eenzame hoogte. Maar een Kerstconcert was een heel ander iets. Ik kan er veel over zeggen maar dat ik bijna onmogelijk, ik kan iedereen alleen maar aanraden, mochten ze volgend jaar nogmaals een tournee maken rondom de kerstdagen, dan kan ik jullie alleen maar aanraden, ga er heen!

De geweldige stem van Jan Dulles in gospels, heerlijke nummers van Elvis Presley, Beach Boys, the Eagles  en nog veel meer geweldige nummers. Voor mij waren de nummers Breekbaar en Halleluja het allermooist en wat kwam zijn stem daar geweldig in tot zijn recht.

Een prachtig begin van kerst 2014, vandaag een superdag op het werk met een fantastisch resultaat rondom het aantal kranten dat we op de markt hebben gezet, op naar vanavond, het echte begin van kerst. Nachtmis in Winschoten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − zes =