Advent 2015

Dat klinkt ver weg. Schreef ik gisteren nog dat ik zoveel leuke scans heb ontvangen, daar kan ik dus nu ook nog iets meer over vertellen. Op de pc heb ik reeds een mapje aangemaakt met scans Kerst 2015. En deze is al weer rijkelijk gevuld met leuke zakjes, enkele oudjes maar ook een aantal zakjes die misschien iets simpeler zijn, bijna in ieders verzameling zitten, aan het thema winter/kerst voldoen maar hier in de 3 jaar dat ik tijdens Advent elke dag een zakje (soms zelfs meer dan 1) plaats, nog nooit voorbij zijn gekomen. Mocht je dus nog iets bezitten, waarvan je denk, te simpel, stuur me een scan en vanaf 1 december 2015 zul je deze dan voorbij zien komen. Vandaag 1 van de mooiste die er in 2014 is verschenen, alhoewel morgen komt er ook een schatje.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 1 =