Mijn dank is groot

De afgelopen weken zijn hier weer allerlei leuke zakjes voorbij gekomen. Geen enkel zakje uit een Adventserie. Was natuurlijk wel heel gemakkelijk geweest om elke dag een zakjes uit een nieuwe Adventserie te plaatsen. Er zijn wel heel mooie series verschenen en ik denk dat ik de meeste de afgelopen weken wel aan mijn verzameling heb kunnen toevoegen. Een aantal nieuwe series staan reeds op Catawiki maar er zijn ook leuke nieuwe zakjes of doosjes die ik daar nog niet voorbij heb zien komen. Wellicht brengt 2015 meer vrije tijd en zal ik ze daar gaan plaatsen.

Maar waarom zijn ze hier niet voorbij gekomen op mijn dagelijkse blog? Heel simpel, ik kreeg zoveel leuke scans en die wilde ik ook graag laten zien. Daarom wil ik bedanken Nancy W, Marjoke,. Elly, Ciny en José voor alle leuke scans. De laatste dagen hou ik even voor mezelf, al weet ik dat een aantal verzamelaars dit ook bezitten in hun verzameling. Tevens wil ik Rensina bedanken voor alle support. Jouw bijdrage is opgeslagen, daar ga ik nog iets anders mee doen.

 

One thought on “Mijn dank is groot”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 14 =