Toch even tijd vrijmaken voor de zakjes

Zondag, gaan we lekker shoppen en gebruik maken van alle winkels die open zijn? Nee hoor, zeer zeker niet, nee ik ga wat aan rommelen in huis, de laatste kerstkaarten schrijven, want moest gisteren eerst nog een aantal kaarten bij kopen. Gewoon lekker een dag in huis en genieten van de nieuwe cd van de 3Js. Ondertussen ook zo nu en dan een blik werpen op de tv, nog wat bewaarde artikelen lezen uit de kranten van gisteren en voor de rest doe ik weinig.
Maar ook dat kan wel eens vervelen en dus toch even de pc opstarten, want er zijn een aantal mailtjes binnengekomen en die moeten wel verwerkt worden. Dus verzamelaars die op mijn zitten te wachten (ja Rensina je bent niet de enige), ik ben er mee bezig om de zakjes uit te zoeken welke ik graag aan mijn verzameling wil toevoegen. Jullie horen dus van me. En wees gerust, nog 3 dagen werken en dan lekker 4 vrij, dagen zonder verplichtingen en allerlei afspraken. 


Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − 1 =