Even en oneven

Ik ben in het gelukkige bezit van een full time baan en dan ook nog eens een baan waar ik heel gelukkig mee ben en mijn ei goed in kwijt kan. De even weken werk ik 4 dagen en de oneven werken 5 dagen. Vandaag was het dus mijn werk vrijdag.  En dat is maar goed ook, want het is nog steeds erg druk en de deadline van dinsdag 10.00 uur komt razend snel dichterbij. Campagne Groningen en Drente is helemaal klaar, her en der moeten er nog wat extra kranten komen voor 24 december maar alles is onder controle. Alleen Friesland is een ander verhaal, daar wil ik de mensen ook laten kennismaken met de beroemde Dr Denker puzzel.  En daarvoor heb ik wel honderden wederverkopers nodig die dit voor mij gaan realiseren. Nou heb ik natuurlijk ook wat Friese theevrienden, dus ik verwacht wel van Ciny, Sjieuwke, Klaske, Christine, Sabina en al die anderen dat ze allemaal aan het puzzelen gaan en dit zo leuk vinden en volgend jaar al hun vrienden en kennissen ook puzzelen. 

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − veertien =