Blog schrijven staat in de agenda

Om niet te vergeten een blog te schrijven, staat het dus nu in de agenda, want ik kan het niet maken om een dag te vergeten. Straks krijg ik ook nog boze gezichten. Vanavond dus weer een leuke klus gehad, kerstkaarten schrijven. Er was wel iets van twijfel, want ik zie ook hier het aantal kaarten elk jaar minder worden. Steeds vaker zie ik een facebook berichtje of een mail voorbij komen met de beste wensen. Vind ik dit leuk? Nee totaal niet, post krijgen is toch veel leuker, maar de dure postzegels maakt het wel minder aantrekkelijk. Dus ik heb bedacht, dat jaar ga ik goed ga kijken waar ik nog een kaart heen ga sturen. Vorig jaar een lijstje gemaakt in mijn agenda van alle waar ik heen heb gestuurd en waar ik van terug heb gekregen. Niets teruggekregen? Even goede vrienden maar dan stuur ik ook niets meer. Ondertussen best lang zitten schrijven en toch weer een hele stapel kaarten klaar. Postzegel zit er op en morgen maar op de bus. Er is weer een privé klus tot een goed einde gebracht. Op naar de volgende klus, bestellingen bij slager en bakker. 

 

One thought on “Blog schrijven staat in de agenda”

  1. Wat een mooi zakje!
    Herken het hier thuis ook, ieder jaar minder kerstkaartjes. Zo jammer want echte post is zoveel leuker. Weet nog goed dat ik ineens een lief kerstkaartje van jou kreeg vorig jaar. Helemaal niet verwacht dus extra leuk, natuurlijk kreeg je eentje terug. Moet dit jaar ook nog kaartjes gaan schrijven, maar eens mee beginnen dit weekend.
    Groetjes, Rensina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + een =