High Tea aan het meer

Wat een heerlijk druk weekend, vandaag stond er een High Tea op het programma met 3 oude schoolvriendinnen. Met 1 heb ik na al die jaren nog steeds contact en de andere 2 heb ik afgelopen zomer weer ontmoet op de reunie van de Middelbare School. Dus een middag, van vele herinneringen ophalen, leraren de revue laten passeren, jeugdliefdes, danslessen, schoolreizen maar ook klasgenoten die niet meer onder ons zijn en al dan niet vrijwillig ons al hebben verlaten. Ach een tijd, die je graag nog eens over zou willen doen maar dan wel met de kennis die je nu bezit. Vandaag een zakje, aangeleverd als scan door Nancy W. Misschien een iets minder mooi zakje, maar wel het juiste thema en ook nog eens een van de lekkerste theesmaken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − zes =