Ikea en een kerstboom

Na een hectische week, eindelijk een dag vrij. Even een dag voor mezelf en wat ga je dan doen? Kerstboom in een pot zetten, op zolder de spullen bij elkaar zoeken en allerlei andere dingen die moeten gebeuren.  Op de planning stond ook even lekker de hort op “Wieze Winkeltjes Route”.  Maar wegens het slechte weer heb ik dat maar van het lijstje geschrapt. Dus alternatief zoeken, aangezien Jeroen al vroeg klaar was op school en zijn allerlaatste dag daar heeft gehad en nu alleen nog ergens medio januari zijn diploma moet ophalen, werd door mij het idee geopperd, ik pik je op in de stad en we gaan even naar Ikea. Ja luitjes en dat wil wat zeggen, want ik hou dus niet zo van dit soort winkels. Kom er alleen voor lampen en kaarzen, die sla je ruimschoots in zodat je er de eerst komende 2 jaar niet weer heen hoeft. Wat een eenheidsworst.
Nee dan de “Wieze Winkeltjes”, allerlei leuke zakjes met eigengemaakte en unieke dingetjes, leuke brocante spulletjes, lekkere hapjes, ach gewoon de dingen die bij me passen. Misschien is het weer morgen iets beter en kan ik het morgen nog plannen, maar even de grens over richting Bunde lijkt me ook wel wat. Eerst maar eens zien wat het gaat worden met het weer. O ja, de kerstboom staat ondertussen in de kamer, voorzien van lampjes, ballen, theezakjes, kikkers, pinquins, klokjes en ander materiaal wat niet volgens de richtlijnen van Jan de Bouvrie is. Gewoon een “Wieze Boom”. 

 

One thought on “Ikea en een kerstboom”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + zes =