Stress op het werk

Afgelopen dagen zijn weer erg stressvol geweest. Binnen anderhalf jaar krijgen we wederom een reorganisatie voor onze kiezen. Nu worden er weer 105 fte geschrapt. Merendeel van de ontslagen gaan dit keer vallen op onze redacties. Als personeel weten we allemaal dat er wat gebeuren moet. Het medialandschap veranderd in rap tempo, maar daar heb je even geen boodschap aan op het moment we te horen krijgen dat er ook bij de afdeling Marketing weer klappen gaan vallen. 6 fte zullen verdeeld over Groningen en Leeuwarden, het veld moeten ruimen. Ik? Geen idee dat horen we de komende dagen of weken. Bang? Nee, ik heb ondertussen voor hetere vuren gestaan en ben telkens sterker uit de strijd gekomen. Hoop alleen wel dat er nu eens gekeken gaat worden naar kwaliteit en flexabiliteit van het personeel.  Dit mooie bedrijf moet overleven met gedreven mensen die weten waar ze over praten. 

Vandaag een leuk zakje uit de verzameling van José. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − negen =