Liefde voor muziek

Sinds zondagavond horen jullie hier de muziek van de 3js. Heb wel eens eerder verteld dat ik niet zonder muziek kan leven. Elke dag is er muziek om me heen, behalve op mijn werk. Sinds ik intern ben verhuist is dit niet meer mogelijk maar met de Top 2000 in aantocht is dat dus een drama voor me. Maar ik kom dus even terug op de 3js. Sinds enige weken is er een kerstalbum van hun op de markt. Niet met de standaard liedjes als O Dennenboom en White Christmas, maar heerlijke nummers over de Drie Koningen of nummers met een vleugje Ierse Folk. Dinsdag 23 december ga ik naar een akoestisch concert van hun. Kan me er nu al gigantisch op verheugen. Kerst is voor mij dus vooral een periode van heerlijke muziek.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + drie =