Uit alle windstreken komen de zakjes mijn kant op

We zijn alweer op 6 december, Sinterklaas is het land weer uit, we maken ons 9 maanden niet druk om de kleur van de Pieten en iedereen lijkt massaal klaar te zijn voor kerst. 
Aangezien ik een leuke boom wil en geen scheef ding, heb ik er vandaag eentje gekocht bij een kweker. Nu nog volop keus en heb een mooie slanke boom meegenomen. Morgen maar in een pot plaatsen en dan volgend weekend mag ie de kamer in. Ook een tweede boom gekocht, categorie kamerplant, deze mag mijn tuintafel in het licht zetten. Morgens maar eens op zolder en de juiste lampjes daarvoor gebruiken.

Voor de rest ben ik nog niet met kerst bezig of toch wel? Ja zeker want er komen hier weer allerlei leuke zakjes binnen met het thema kerst en winter. Vandaag is er een heel leuk zakje wat dus niet in mijn eigen verzameling zit van Ciny. Wie heeft deze te ruil? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + tien =