Thee Beurzen Tips

Advent en thee

De laatste jaren zie je diverse grote theemerken met theezakjes rondom kerst op de markt komen. Sommige merken als Allnatura hebben misschien niet de meest exclusieve zakjes met wel allemaal voorzien van een nummer, dus elke dag vanaf 1 December is er een eigen zakje. De thee Advent Kalender. Maar er zijn ook veel merken, die hebben gewoon zo ontzettend veel smaken en nemen gewoon 24 zakjes met verschillende smaken en die gaan in een leuk doosje met de naam Thee Advent Kalender. 
Maar bij het openen is het dus een grote tegenvaller want er zit niets nieuws in. Zoiets overkomt je dus 1x en daarna nooit weer. Maar nog steeds jammer dat Pickwick niet met iets leuks op de Nederlandse markt komt. Nee zij komen met mega veel “nieuwe” zakjes. Naast het bekende nummer rechts onder de klep op de achterzijde, gaan ze nu ook links een nummer plaatsen en allemaal verschillende nummers. Jammer had veel liever geen  “nieuwe” zakjes gehad maar gewoon een leuke Thee Advent Kalender.

Vandaag een zakje uit de verzameling van Marjoke.Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − negen =