Sint, kerst, eerst kerst dan Sint????

Nog een nachtje slapen en dan zal de Sint mijn huis ook opzoeken. Niet met mega veel kadootjes en een kamer vol met mensen, nee gewoon samen met mijn zoon. Wat leuke hebbedingetjes en een hoop lol. Uiteraard wordt Rambo ook niet vergeten. Maar ik blijk hier in de buurt van een uitstervend ras te zijn.
Overal rondom me zie ik al kerstbomen staan. Bah, ik vind het dus helemaal niks. Ook al heb je geen kleine kids meer, dan nog kan Sinterklaas heel leuk zijn en daarna komt wel eens een kerstboom in huis. Ook komt er een in de tuin en wie weet wat we nog meer gaan doen, maar in elk geval niet voor Sint. 

En wat gaan we op 5 december nog meer doen, werken en in de loop van de avond ergens heerlijk eten. Gewoon een leuke feestdag, ik geniet er in elk geval ontzettend van.

Na 2 dagen leuke kerst gerelateerde zakjes van Elly, komt er vandaag weer eentje uit mijn eigen verzameling. Maar wie levert me ook nog iets bijzonders aan met het thema kerst of winter? 

 

One thought on “Sint, kerst, eerst kerst dan Sint????”

  1. Wat leuk dat je ook nog aan Sinterklaas doet! Vind het zelf ook heel erg leuk en maakt altijd graag surprises.
    Heb al nagedacht over een leuk winters zakje, maar weet zo even niet wat je nog niet hebt laten zien…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + 1 =