Gewoon weer een beauty

Soms heb je een zakje wat je toch even in “the Picture” wilt zetten, gewoon omdat het zo mooi is. Omdat we dus aan de vooravond van 1 december zitten en ik me dan even alleen maar ga bezig houden met kerstzakjes ed, nu nog even een Japans zakje. Vrienden die naar Japan gaan, daar ben ik altijd heel erg blij mee, die kan ik lekker op jacht sturen naar leuke zakjes. Want denk toch wel dat Japan het land is met de mooiste zakjes. Denk dat ik binnenkort maar een weekje Japan ga boeken, hahaha, al was het alleen maar om eens tussen mensen te lopen die net zo groot zijn als mij. Of zal ik alleen maar op jacht gaan naar leuke zakjes?

One thought on “Gewoon weer een beauty”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 1 =