Verzamelen

Wanneer ik de ruimte en de tijd zou bezitten om dagelijks met een hobby bezig te zijn, dan ging ik zeer zeker meer doen met oude materialen. Oude lampen, keulse potten, oud glaswerk, theeserviezen en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Menigeen zal zeggen, wat moet je met die oude rommel, maar het zijn altijd dingen met een verhaal en er kleeft een verleden aan. Voor mij beslist geen Action, Blokker of Xenos gedoe in de kamer. Gisteren stond er een artikel in de Wonen&Co bijlage van de krant. En dat was dus helemaal mijn ding, een oud huis, dat leeft en daarin de mooiste dingen. Uitzondering is de bewoner, want om nu zonder pc, tv en andere moderne snufjes te leven, ja dat gaat me toch net te ver.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 2 =