Beauties

Supermarktketen Plus heeft nieuwe theezakjes, mooi? Nee dertien in een dozijn zakjes. Maar ze moeten uiteraard wel in de verzameling. Koop ze niet, ze komen vanzelf op mijn pad. Waar zijn dan de mooie zakjes, o zeker die zijn er ook in Nederland. Oa Puro heeft mooie zakjes, de zakjes van Terschelling zijn soms heel mooi. Alleen merendeel lijkt veel op elkaar, wat fruit, een olifant, een zeilschip, wat paarden voor een koets en dan heb je het wel gehad. Nee dan de zakjes in het buitenland, daar kom je soms complete kunstwerkjes tegen. Had ik het laatst over de prachtige zakjes uit Japan, vandaag heb ik wat zakjes aan mijn verzameling toegevoegd uit Canada. Er is een uitbreiding van de serie Four o’Clock van Transherb. Ach ze zijn weer zo ontzettend leuk. Al is de logica voor mij ver te zoeken, wat heeft namelijk een zebra in een zwembandje nu te maken met het drinken van een kop thee?Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + tien =