Verstandig zijn……geen beurs

Soms moet je gewoon verstandig zijn. Ondanks dat ik best heel veel zin had om naar Rijsbergen te gaan, te ruilen en vele bekenden te spreken, ben ik verstandig en heb reeds 2 weken terug al besloten om niet te gaan. Rijsbergen 3 uur rijden, dus tegen 6 uur moet je in de auto zitten. Hardstikke donker, je weet niet of het mistig is dus de kans is aanwezig dat je niet lekker door kunt rijden.
4 uur de beurs is voorbij, even opruimen, inpakken en het is al snel half 5 dat je in de auto zit en de kans bij somber weer dat het reeds behoorlijk begint te schemeren. Dus wederom 3 uur in het donker weer terug.

Optie, bij een verzamelaarster overnachten, aanbod lag er, maar dan gaat het me weer 2 dagen kosten en mijn weekenden zijn al zo kort. Dus verstandig zijn, in de winterperiode niet naar de andere kant van Nederland voor de theezakjes.

Vanmorgen even voor 8 word ik wakker, bah ik hoor regen en het is nog ontzettend grauw en grijs buiten. Vanmiddag 3 uur, het is nog steeds grauw en grijs, het regent en de verlichting is reeds weer aan. Spijt dat ik niet naar Rijsbergen ben gegaan……..nee totaal niet. Lekker thuis, kaarsjes aan, wat theezakjes scannen, gewoon een heerlijk ontspannen dag. De beurzen, ach die komen medio maart wel weer eens op mijn pad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 11 =