Vrij voor een theedag

Wat een heerlijk vooruitzicht, morgen ben ik zomaar een dagje vrij. Had nog heel wat verlofuren staan en morgen neem ik dus een dag vrij om eens even goed in mijn stapel nog te verwerken theezakjes ga werken. Heb een doelstelling hoeveel ik er moet verwerken door op Catawiki te plaatsen. Morgenavond maar eens zien of dat me lukt. Het makkelijkste is natuurlijk iets uit de stapel te pakken wat er reeds opstaat en ik alleen maar hoef aan te vinken, maar daar vind ik dus niets aan, juist het plaatsen van nieuwe en onbekende zakjes is zo leuk. Dus minimaal de helft van de toe te voegen zakjes moet nieuw zijn. Aantal…… hahaha dat zeg ik lekker niet, zal morgenavond wel vertellen of het gelukt is. Vanavond ook al even bezig geweest, maar dat telt niet mee, gewoon even wat leuke nieuwe zakjes geplaatst en een enkeling aangevinkt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 1 =