Leukste thee winkeltje is niet meer

Vandaag even de grens over richting Papenburg, niet gericht zoekend naar theezakjes maar wel even langs een paar vaste punten. En een van die vaste punten waar ik altijd even kijk, is het Bremer Tee Handelskantor. Door de jaren heen ben ik er al een bekende verschijning en als er iets nieuws is, dan is een mail voldoende en wordt het voor me opzij gelegd. Heerlijk slenterend op een mooie nazomerdag kom ik dus bij Andrea Wagner, maar het ziet er niet goed uit. De winkel is dicht en staat in de verhuur. Navraag bij een van de winkels in de buurt gedaan en het blijkt dat in deze tijd van economische crisis er geen toekomst meer was. De klanten voor een betere kop thee bleven weg en er was geen andere mogelijkheid om de winkel te sluiten. Ach we zien dat in Nederland natuurlijk ook om ons heen gebeuren en het zal in Duitsland niet veel beter zijn. Maar zo ontzettend jammer, want het was het leukste theewinkeltje wat ik kende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + zeventien =