Teken van leven

Krijg ik me een mail waarin wordt gevraagd of ik ziek ben of dat er misschien iets anders aan de hand is. Want ik heb al een aantal weken niets op deze weblog geplaatst. Nog leuker is de opmerking of mijn vrienden me misschien in de steek hebben gelaten en niets nieuws meer voor me meebrengen. Nou ik kan een ieder geruststellen, ben niet ziek, mijn vrienden en collega’s zijn er nog, maar ik heb gewoon te weinig tijd. Heb sinds de beurs in Maartensdijk bijna niets gedaan aan de theezakjes, alles staat nog net zo als toen ik het er heen heb gezet. Prioriteit ligt nu even op andere zaken en vooral mijn werk. Daarnaast moet je vriendschappen soms ook koesteren en voeden, dus de afgelopen dagen diverse avondjes met vriendinnen doorgebracht. Met Alie en Sonja naar Marco Borsato, met Ina en Ina tot diep in de nacht zitten bijkletsen en nog erger met Linda een avondje te de vroege morgen doorgebracht. En vandaag, vandaag met José, Grietje en Janet eens iets anders op theegebied gaan doen. Daarna weekje rust, dan gaat weer alle aandacht uit naar kranten, koppelingen, acties en collega’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + acht =