Oude zakjes

Enige tijd terug heb ik hier een oud zakje geplaatst en waar afgelopen week een reactie op is gekomen van Joke Hollander. Het was een zakje wat ik zelf niet bezat maar wel erg mooi was en wie weet kom ik hem ooit nog eens tegen. Reactie is trouwens onder het artikel geplaatst. Maar vandaag was ik met een stapel eenlingen bezig waarvan ik ook nog niets bezit. Totaal onbekende zakjes en merken. Dit neemt iets meer tijd in beslag aangezien je toch moet uitzoeken waar het merk vandaan komt.
Maar een zakje springt er toch uit, zakje ziet er erg oud uit en het labeltje is een juweeltje. Maar daar blijft het voor mij dan ook weer bij. Zou mooi zijn als ik nog eens kan achterhalen hoe oud dit zakje is. 


One thought on “Oude zakjes”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =