De hulp van Manuel

Hier op mijn theekamer staan allerlei bakken, doosjes, zakjes en weet ik veel wat nog meer, maar alle zijn ze gevuld met theezakjes. Zakjes die nog op Catawiki geplaatst moeten worden, zakjes die nagekeken moeten worden en dan eventueel in de Catawiki bak kunnen, maar ook zakjes die dan in de ruilbakken gaan. Ach het zijn gewoon heel veel zakjes die allemaal nog door mijn handen moeten gaan.
Maar er is ook een bakje vol met onbekende zakje, merendeel Japanse, Chinese en nog wat onleesbare zakjes. Sommige zitten al jaren in dit bakje aangezien ik niet weet waar ik ze moet plaatsen. 

Maar sinds we met allerlei verzamelaars op Facebook zitten, wordt het bakje langzaam aan toch iets minder vol. En dit hebben we bijna allemaal te danken aan Manuel uit Portugal, hij kan blijkbaar heel veel talen lezen want op de meest onmogelijke zakjes komt nu toch een naam. Obrigado Manuel.


One thought on “De hulp van Manuel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 4 =