Heerlijke regenachtige zondag

O wat zullen er veel mensen balen, zij die langs het voetbalveld staan, anderen die een uitje hadden gepland naar een pretpark of dierentuin. Ja daar was het de dag niet voor. Vanmorgen was het nog wel droog maar stond er een dikke en koude wind en vanmiddag was het niets anders dan regen en nog eens regen.

Jammer, ja want er stond een leuke klus gepland in de tuin, gisteren gedeelte van de takken weggezaagd en vandaag de rest weer netjes recht maken met de heggenschaar zodat alles weer mooi strak is. Maar toen ik vanmorgen wakker werd en tegen een grijze lucht aankeek was het direct duidelijk, dat gaat hem niet worden. Dus alternatief, nieuw boek pakken, o er ligt een heel mooi boek klaar van een verliefd stel in de oorlogsjaren maar er liggen ook nog heel veel theezakjes en voornamelijk eenlingen. Ook wel gezellig om naast de scanner te gaan zitten en me hier eens mee bezig te houden.


Dus wat is het geworden? Inderdaad lekker in de theezakjes gedoken, heel veel eenlingen kunnen wegwerken, veel zitten scannen, zo nu en dan om even wat anders te doen toch een kleine serie op Catawiki gezet en ondertussen zitten ruilen zodat ik leuke Griekse zakjes krijg.  Nog wat labels zitten scannen en ondertussen zak vol bierdoppen sorteren zodat daar ook wat van gescand worden. Ja dan maak je nog een mensen blij.

Leuke zakjes? Ja er zijn hele leuke zakjes gescand en ben ik er nu door? Nee hoor dan mag het de komende weken elke dag wel gaan regenen. Maar dat gaat hem niet worden, er staan nog allerlei leuke uitjes op het programma, op pad voor mijn Fuchsia verzameling,  normaal shoppen, kletsen en lekker eten met een vriendin, met mijn zoon richting Bataviastad en toch ook nog weer even de grens over, want moet toch mooie zakjes scoren voor de beurs. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =