Democratie

Gisteren had ik hier reeds in mijn blog omtrent Osnabrück een foto geplaatst van het Donkey zakje met Obama. Vind dit nog steeds schitterende zakjes en ze zitten apart in mijn verzameling. Heb ze beslist niet allemaal want er komen maandelijks wel nieuwe zakjes op de markt met verschillende thema’s. Maar zo nu en dan kan ik het niet laten om ze te kopen. Maar dan kom je dus weer 5 zakjes tegen met thema Democratie. Ja en dat is momenteel toch een heel beladen woord. Maar misschien is het nog wel vreemder dan ik in deze serie ook Poetin aantref. Nou is het merendeel van de lezers van mijn blog ook wel op de hoogte van mijn politieke activiteiten en kon deze zakjes dus ook zeer beslist niet laten staan, want de comibatie van deze man en Democratie vind ik niet helemaal terecht. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 15 =