Thee Beurzen Tips

Sonja en Fokke

Soms moet je even iemand in het zonnetje zetten. Ondanks dat ik geniet van mijn vakantie en niet met mijn werk bezig ben, zijn er wel momenten dat ik aan personen denk die in relatie staan met mijn werk.
Aangezien ik nu ook alle tijd heb voor mijn theezakjes en veel nieuwe aanwinsten op Catawiki plaats en opruim in de mappen, kom ik dus ook een papieren zakje tegen met een aantal zakjes uit Ierland.

Collega Sonja is met haar lover collega Fokke naar Ierland geweest en heeft daar ook tijdens haar vakantie aan mij gedacht. Resultaat Twinings, Tetley en Robert Roberts. Hier ben ik dus weer heel blij mee en gaan mijn verzameling in. En toch heeft dit ook een keerzijde, want tijdens haar vakantie ben ik van werkplek verhuist en zit ik nu naast haar. Zij die een heerlijk rustig plekje had in een hoek op het kantoor, wordt nu plotseling opgescheept met mij in haar omgeving. Nu kunnen de meeste van de lezers mij wel wat beter en weten ook dat ik nou niet bepaald een rustig typje ben en soms nogal eens luidruchtig aanwezig kan zijn. En dan heb ik een totaal andere functie en heb ik heel veel aanloop. Ach en daar mag zij dan naast zitten. 


Maar we gaan het proberen en misschien gaat dit wel lukken en wordt ze nog eens aangestoken door me. In elk geval gaan we er voor en zullen zien wat de toekomst brengt. Wat het zeer zeker brengt,  in oktober Marco Borsato en in november Waylon. Dus dit gaat zeker goedkomen. Sonja en Fokke, bedankt voor de mooie zakjes en Sonja geniet van de komende weken, heerlijk rustig zonder mij.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 − twee =