3 gedachten over “Zijlstra thee (of koffie en thee)?

  1. Hee Rensina, gaaf zakje hoor. En juist omdat het een zakje is wat je nooit ziet, wil ik wel graag wat meer weten. En ik zou hem natuurlijk ook wel in de verzameling willen, maar die kans is klein dat je hem tegenkomt. Heb jij nog wat moois meegenomen van je vakantie=

  2. Van Joke Hollander, kreeg ik de volgende informatie.

    Zat even lekker op je blogspot te lezen. Een hele poos niet gelezen dus was het genieten wat er allemaal voorbij kwam.
    Tot ik bij het zakje van Zijlstra kwam en zag dat je daar wat meer over wilde weten.
    In de jaren 1963 stond ik in de apotheek als apothekersassistente en was er tegenover ons een supermarkt Zijlstra.
    Als je op Google supermarkt Zijlstra Zwolle klikt kom je meer te weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *