Het allermooiste nummer wat er bestaat, met de beste Nederlandse band

Zwarte cross, moet je daar geweest zijn? Geen idee, als ik 30 jaar jonger was dan zou ik dit beantwoorden met een hele dikke JA, maar of ik dat nu nog aankan om daar 3 dagen te feesten en beesten. Nee ik denk het niet. Mis ik iets? Nee dat denk ik ook niet, crossen is aan mij niet besteed en bier drinken, ja daarvan lust ik er best eentje, maar om nu de hele dag door aan bier drinken zijn, nee ook dat is niet aan mij besteed en mis ik dus niets mee. Maar wat mis ik wel, de muziek, lekker ruige rock muziek afgewisseld met rustige muziek. O dat zou ik dus heel erg graag meemaken. 
Een tijdje terug hoorde ik al dat de 3Js op de Zwarte Cross zouden spelen en daar volledig in het teken zouden staan van Led Zeppelin. Dus voor mij de beste Nederlandse band zou nummer spelen van de beste band die er ooit geweest is (Meningen kunnen verschillen uiteraard).
Aangezien ik dus niet van plan was om naar de Achterhoek af te reizen, was het voor mij dus wachten op YouTube, want daar zou ongetwijfeld wel wat verschijnen. En ja hoor, afgelopen maandag kwam het voorbij. Geluidskwaliteit kan wat beter, maar wanneer je het geluid niet al te hard zet, dan is het puur genieten. Mocht je nog niet flauw zijn na dit nummer, klik even op doorgaan en er komen nog meer super nummers voorbij. Let’s play! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 1 =