Thee Beurzen Tips

Wat heerlijk dat er zoveel mensen aan me denken

Lidy is terug uit Italië en wat brengt ze mee….. theezakjes. En het allermooiste is, ze brengt nieuwe zakjes mee. Onbekende Lipton en Whittington die je bijna nergens tegenkomt. Deze keer waren ze niet meegenomen tussen de vuile onderbroeken van Geert maar waren ze netjes en kreuk vrij. Soms voel ik me bijna bezwaard dat al deze mensen tijdens de vakanties aan mij en in hun ogen vreemde hobby denken. Weet soms ook niet hoe ik ze het beste kan bedanken, maar van Lidy weet ik 1 ding, ze kijkt zeer regelmatig op deze site en laat het ook aan anderen lezen. Vandaar dat ik dus met alle liefde aandacht aan haar geef. Lidy en Geert, hardstikke bedankt dat jullie deze zakjes weer voor mee hebben genomen. Zoals altijd ben ik er weer heel blij mee. Dikke tuut van deze kant!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 12 =