Tee Akademie und mehr

Ik moet nog 4 weken werken, ook nog eens drukke weken, campings op volle sterkte die voorzien moeten worden van kranten, her en der nog een actie, maar dan is het eindelijk zo ver en heb ik 3 week vrij. Heerlijk 3 week zonder enige verplichting en we zien dan wel wat we gaan doen.

En toch is het niet helemaal eerlijk verdeeld, collega Rob (je weet wel “Staine”), is enige weken terug al anderhalve week naar Trier geweest. Afgelopen 2 weken, jullie raden het al, Rob zat in Trier en wie moet er nog 3 week werken en gaat weer weg? Inderdaad collega Rob, dan gaat ie naar Ameland.


Maar eerlijkheid gebied met te zeggen, Rob is anti sport en neemt dus geen 2 week vrij om te kijken naar de Olympische Spelen. Ik wel en heb de laatste weken ook bijna niets aan de theezakjes gedaan, ik zat veel liever voor de tv om voetbal te zien. Cliché verhaal dat mannen van voetbal houden en vrouwen niet, dat gaat voor Rob en mij dus ook niet op. Maar 1 ding hebben we gemeen, we zijn beide verzamelaar en hij heeft dus weer verschillende leuke zakjes voor me meegenomen, doosjes Tee Akademie met daarin de heerlijkste thee, Gold Mannchen, Selen, ach en nog veel meer. Nieuwe zakjes voor in de verzameling maar ook lekker veel ruilmateriaal voor de beurs in Maartensdijk. 

Rob, ik mag je dan op het werk wel eens plagen, maar je bent een bovenste beste collega, die altijd aan me denkt tijdens zijn vakantie en die zelfs zijn Annet de caravan uit laat stinken door de gekochte Venkel thee. Je bent een kanjer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vier =