Bedankt Laura

Soms weet je weken niet waarover je wilt en kunt schrijven, geen inspiratie of er gebeuren geen spannende dingen op het gebied van theezakjes of in mijn dagelijks leven. En dan ineens is het volop nieuws, want ik wil nodig iets vertellen omtrent de muziek die jullie horen, maar daar is dus geen tijd voor. De theezakjes gaan voor. 

Vandaag was het een normale dag op het werk, erg druk, afhandeling de extra geleverde kranten op Terschelling tijdens Oerol, diverse winkels die bellen omdat ze as maandag extra kranten geleverd willen zien ivm de WK in Brazilië of willen last minute nog een actie as maandag. Wat is er leuker als benzinestation om as maandag iedereen een gratis krant mee te kunnen geven. In de loop van de morgen komt collega Laura binnen, maar geen tijd om te praten, maar als ik tegen 1 uur over de afdeling loop roept ze me. Ze heeft wat voor me. 

En dat kan natuurlijk maar 1 ding zijn, theezakjes uit haar vaderland Colombia. En wat voor theezakjes, allemaal nieuwe zakjes. Daar ben ik dus heel erg blij mee. Dan komt s’avonds het allerleukste, alle zakjes zijn nieuw. Meerdere merken zijn bekend, maar de zakjes die ik reeds bezit zijn toch net weer anders. 
Super de super dus en de vakantie periodes moeten nog beginnen, dat kan dus echt wel een leuke zomer worden. Laura heel erg bedankt. Ze gaan vanavond gelijk in de map.


One thought on “Bedankt Laura”

  1. Zo het gaat maar goed met jou zeg!
    Steeds van die prachtige theezakjes ontvangen.
    Ik heb ook al even een oproepje op mijn blog geplaatst, hopen dat er mensen aan denken.
    Groetjes Rensina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + 8 =