Passies

Er zijn mensen in mijn omgeving die helemaal geen hobby’s hebben. Ze beginnen soms ergens aan, maar na enkele weken zijn ze er reeds weer flauw van. Ze vervelen zich als ze er een avond niets op tv is en lopen met hun ziel onder hun arm als ze op zondagmiddag thuis zijn. Tsja, dan ben ik wel het andere uiterste. Hobby’s, ik zou er met gemak nog tig dingen bij willen doen, maar het ontbreekt me gewoon aan tijd. Theezakjes staan op de eerste plaats, maar dan komt er nog heel wat na, muziek, voetbal, lezen, tuinieren, ach ik zou nog wel even door kunnen gaan. Ik begrijp dus ook niet wat vervelen is en als men mij vraagt of ik geen relatie meer wil, dan denk ik in eerste instantie, daar heb ik geen tijd meer voor, want dan zou ik toch echt een van de andere zaken moeten laten vallen. Nee na 12 jaar alleen zijn, wat me uitstekend bevalt, past dat denk ik ook niet meer in mijn leven. Alhoewel een man met een grote boerderij zodat ik me nog beter kan uitleven in mijn hobby’s dat zou misschien nog net gaan. Hahaha. 

Maar ik kom dus even terug op theezakjes en voetbal, want in deze tijd van WK is dat natuurlijk wel heel toepasselijk. Na al die jaren verzamelen heb ik maar 1 zakje welke voetbal gerelateerd is, een zakje van Arsenal. Eigenlijk best gek want drinken de spelers in de rust van een wedstrijd niet allemaal thee? Je zou toch denken dat er dan wel een merk zou zijn, die daar op in zou spelen. Nee dus.

Maar sinds vandaag heb ik weer een zakje met een voetbal aan mijn verzameling kunnen toevoegen. En wat voor een. Ik denk wel één uit een van de leukste series uit mijn verzameling. Hier komen theezakjes en voetbal dus weer erg dicht bij elkaar. De persoon die me dit mee bracht (zal geen namen noemen), heel erg bedankt. Ik ben maar wat blij met je. 

One thought on “Passies”

  1. Ik snap je helemaal, heb ook teveel hobby's en te weinig tijd…
    En ontdek natuurlijk nog veel meer leuke dingen die ik ook nog wel zou willen doen.
    Vind deze serie GEWELDIG!! Zag op CW dat ze uit Duitsland komen, daar ga ik toevallig naartoe op vakantie. Dus hoop ze daar tegen te komen en te kopen.
    Groetjes en tot zaterdag, Rensina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 11 =