Ruilen maar dan eens op een andere wijze

Enige tijd terug zag ik een oproepje van een verzamelaar uit Tsjechië. Ze had 100 verschillende theezakjes uit haar land en deze wilde ze ruilen voor 100 zakjes uit een ander land. Ach dat leek me wel eens leuk, gewoon zien wat er komt. 
Dus gereageerd en het was prima, ik mocht 100 uit Nederland opsturen. Aantal oude Albert Heijntjes, wat de Boer zakjes, oude Darlington, maar ook nieuwe Nederlandse zakjes, gewoon 100 verschillende.
Na een dikke week viel er ook hier een envelop in de bus met 100 zakjes, best nieuwsgierig wat er nu allemaal in zou zitten. Een enkel onbekend zakje maar ook veel bekende Leros, Jemca en Megafyt. 
Maar de enkele nieuwe was meer dan welkom en de rest zou ik tzt wel eens goed doorspitten en zou dan in de ruilbak gaan. En afgelopen week was het tijd om de envelop door te spitten en dan wordt het heel erg leuk, toch weer onbekende zakjes, regeltje anders, ander lettertype, andere kleuren, ja dit is leuk. Vind dus geheel onverwacht allerlei leuke zakjes. Dit is dus een super leuke ruil geweest. Een manier van ruilen die zeer zeker voor herhaling vatbaar is.

One thought on “Ruilen maar dan eens op een andere wijze”

  1. Inderdaad een hele leuke manier van ruilen!
    Zo kom jij van de 'oudere' en welbekende NLse zakjes af en krijg je er anderen voor terug.
    Wat leuk dat je dan ook weer veel nieuwe vind.
    Groetjes Rensina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vier =