Rijsbergen

17 Mei wil ik graag naar Rijsbergen, leuke beurs met ontzettend leuke mensen. Maar er moet nog zoveel gebeuren. Mijn achterstand die ik in februari een aardig eind had weggewerkt, daar is niets meer van te zien. Er staan hier weer mega veel doosjes, bakjes, zakjes, enveloppen. Dus ben ik blij met het iets mindere weer want ik ga echt niet achter de pc zitten als ik ook de mogelijkheid heb om heerlijk buiten bezig te zijn. Vandaag dus heel veel weg kunnen werken, ook veel dubbelen opzij gelegd die allemaal mee kunnen naar Rijsbergen. Maar nog erger, ook weer ontzettend veel kunnen ruilen, dus mijn achterstand wordt nog groter. Ja lui, ik heb nu eenmaal een fulltime baan, heb een huishouden te runnen, heb een tuin waar ik graag in mag rotzooien, politiek heeft mijn aandacht en wil ook nog graag lezen. En mijn vrienden willen me ook nog eens zien, dus theezakjes staan bij mij niet op de eerste plaats en hebben geen prioriteit. 

Oja en de T-Post moest ook nog even voorzien worden van heel veel nieuws ed. Maar mijn gedeelte zit er op, nu kan de beursgenda en de info er nog bij en zal hij binnenkort weer verschijnen.

En wie onderstaand zakje voor me heeft, daarmee wil ik graag ruilen. Zie ik je dan in Rijsbergen?

2 thoughts on “Rijsbergen

  1. Mooie nieuwe zakjes, nog niet eerder gezien.
    Goed dat je het over de T-post hebt, moet nog iets opsturen voor de rubriek gezocht…
    Doe ik deze week meteen even.
    Lieve groet, Rensina

  2. Kan niet beloven dat het nog mee kan in de komende editie, ik heb alles ingeleverd en het kan zijn dat Joke hem al in elkaar aan het zetten is. Maar dan gaat het mee in de volgende.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 5 =