Droevige zondagmorgen

Halverwege de nacht wordt je wakker en hoor je regen en nog eens regen. Bah, dat wordt weer een dag niet in de tuin werken en juist dat wil ik zo graag klaar maken. Kan alles mooi met de takkenroute mee.
Maar het gaat dus niet door, dus de plannen maar wijzigen in iets anders leuks. Dat wordt dus pc aan, doos chinese zakjes naast me, scannen, toevoegen, opbergen. Ach altijd leuk.  Eerst maar even wat nieuwe zakjes bekijken die ik gisteravond nog kreeg. Wat Dogadan zakjes en een paar Smit & Dorlas, de laatste 2 kunnen zo de ruilbak in, maar de Dogadan is zoals altijd nakijken, want daar heb je van 1 zakje soms wel 10 verschillende uitvoeringen. En ja hoor, er zit weer wat nieuws tussen. Joepie. Bedankt Bouke.

Ondertussen gaat de bel, leuk gezellig er komt iemand langs, zwager Reemt aan de deur, gaat even kijken bij het voetbal maar heeft nog wat zakjes van zijn broer en schoonzus. Ook deze maar gelijk nakijken, zakjes uit Israel zijn reeds in het bezit, maar de Theema zakjes lijken me anders. Hahaha, wat een feest ook dit zijn 2 andere zakjes met een gekleurde balk aan de bovenzijde. Henk en Meta, bedankt.

De droevige zondag, wordt dus iets minder droevig met de aanwinst van weer nieuwe zakjes. Ach en ondertussen zie ik toch langzaam de zon doorbreken, dus wie weet is er vanmiddag tussen het schaatsen door nog wel wat tijd om nog 2 vlinderstruiken te snoeien. Hmmmmm, de bakken voor as. zondag in Zaandam zijn ook nog niet klaar. Dat wordt weer een drukke week, naast 5 dagen werken bij de krant.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vier =