Excuses voor Lidy

Augustus 2013 heb ik hier een blog geplaatst omtrent een theezakje wat helemaal verkreukelt bij me binnen kwam. Lieve Lidy had wel aan me gedacht tijdens haar vakantie, maar waarschijnlijk was het zakje tussen de vuile sokken van haar Geert in de koffer terecht gekomen. Maar zakje was wel nieuw voor me en zit nog steeds in mijn verzameling aangezien ik nog geen beter exemplaar heb kunnen vinden. 

Afgelopen maandag kwam Lidy weer op het werk na een skivakantie in Oostenrijk. Er werd me gelijk verteld dat er theezakjes waren voor me. In de loop van de morgen was er tijd om even bij te kletsen en te kijken wat er mee gebracht was. Heel veel losse zakjes van Julius Meinl, Dallmayr en een doosje Teekanne Winterzauber.  De laatste was nieuw voor me en was ik nog niet tegengekomen in het ruilcircuit, de rest is uitzoek werk, ondertussen is er reeds 1 Julius Meinl al aan de verzameling toegevoegd. 


En wat het allermooist was, dit keer was het helemaal gaaf en heeft het niet opgepropt gezeten tussen de sokken van Geert. Lidy nogmaals hardstikke bedankt voor deze nieuwe zakjes. Je bent een super collega.

One thought on “Excuses voor Lidy”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 1 =