De wereld staat in brand

Twee weken lang stond de wereld in het teken van de Olympische Spelen en kon men zien wat voor pracht land Rusland is. Geld speelde geen enkele rol, om toch vooral maar de mooiste sportcomplexen neer te zetten, een infrastructuur waar menig westers land jaloers op zou zijn. Nee alles was mogelijk om Rusland voor te laten zien als een wereldnatie.

En nu zijn we ruim een week verder en niets doet op dit moment nog denken aan enkele weken terug. Rusland doet een inval in buurland Oekraïne. Poetin laat zijn andere kant zien. Het laatste nieuws is, dat Poetin een raket laat testen en de rest van de wereld houdt zijn adem in. En ik……… ik scan en plaats theezakjes. Zakjes uit Rusland en zelfs uit Oekraïne. En deze gaan vrolijk samen en naast elkaar in de map. Ach laat de wereld als een theezakjes verzameling  zijn en laten we gezamenlijk in vrede naast elkaar leven.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 2 =