India

Wil je iets verzamelen dan moet je contacten leggen, net als in de marketing wereld. Ondertussen heb ik een behoorlijk groot netwerk om me heen die me voorziet van de mooiste zakjes. En dan bedoel ik niet mijn contacten met collega verzamelaars, maar ik bedoel mensen die soms helemaal niets verzamelen maar voor hun werk de hele wereld over reizen en op hun reizen zakjes voor me meenemen. Maar het zijn ook mensen die ik via via heb leren kennen, Maziar uit Iran, Ivan uit Letland, Ravindra uit India, maar ook Elly uit Gieten, Willem uut Pekel, Hein uit de stad, ach zo ontzettend veel mensen die wat mee brengen of spontaan zakjes opsturen. En wat te denken van Tsjikke, Rob, Carola, Lidy ach te veel om op te noemen. Ze blijven maar aan me denken. En vandaag was dus weer een spontane dag. Zakjes uit India. Totaal onbekende Liptons, Twinings, Tetley, er zat weer van alles in de envelop. De envelop was al weer een kadootje om te zien. Lieve mensen die me steeds voorzien van zakjes, ik dank jullie!

2 thoughts on “India

  1. Zo fijn om een goed netwerk te hebben! Het is altijd weer een verrassing als er zakjes meegebracht/opgestuurd worden :).
    Ben toch stiekem wel benieuwd naar die Lipton en Twinings zakjes Maria..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − zes =